lauantai 9. helmikuuta 2008

Käytettävyyshuomio Tikkurilan asemalla

Keskiviikkoiltana odotin pendolinoa Tikkurilan asemalla. Minulla oli lippu kutosvaunuun. Näyttötaulu kuitenkin näytti lievästi hämäävää informaatiota vaunujen sijainnista:Onneksi VR:llä työskentelevä veljeni on opettanut, että pääradalla ykkösvaunu on aina lähimpänä Helsinkiä, joten osasin päätellä, että oikea kutosvaunu saapuu laiturin B-alueelle eikä D-alueelle. (Tästä insidentistä veljeni sai kyllä jälkikäteen infoa kuten saa aina muistakin VR-asioista, mitä milloinkin mieleen pullahtaa.)

Blogi-mainos: Köyttöliittymäblogi kerää muuten kaikenlaisia arkipäivässä koettuja käytettävyys- tai paremminkin käyttämättömyyshuomioita. Hauskoja huomioita esim. nettikauppojen ostoskoreista, haalean näköisestä hanasta ja välipala-automaatista. Moorestakin on juttua. Blogin takana lienee joku Otaniemen teekkari.

1 kommentti:

PA kirjoitti...

Kiitos mainoksesta. Blogin esittelytekstini tuhoutui tietokantahaaksirikon yhteydessä ja uusi on jäänyt aikeeksi, mutta teekkari, joo. Anssin mm. olen teidän joukoistanne tavannutkin viime kesänä.

Blog Widget by LinkWithin